VÝZVA!!!

 

!!! VÝZVA !!!

TOTO KONANIE KONČÍ 28. FEBRUÁRA

Ahojte priatelia a fanúšikovia letectva,

chceme vás všetkých veľmi pekne poprosiť, aby ste podporili hromadnú pripomienku, ktorá sa týka návrhu novely zákona “LP/2019/105 Zákon o odplatách a o poskytovaní príspevku v civilnom letectve a o zmene a doplnení niektorých zákonov”.

V tejto novele je okrem iného skrytá aj úprava, ktorá môže veľmi vážne poškodiť malé letectvo, či už rekreačné, športové alebo práškarské a to zmenou štatútu malých letísk a znemožnením ich prevádzky.

Ako na to ?

1. Treba sa zaregistrovať na stránke www.slov-lex.sk (registrácia je bezplatná a bez akýchkolvek komplikácií, jedná sa o stránku v správe Ministerstva spravodlivosti SR)

2. Na úvodnej stránke kliknite na “Najnovšie procesy v MPK”

3. Po zobrazení tohto zoznamu kliknite na daný proces, ktorý je pod číslom “LP/2019/105” a názvom “Zákon o odplatách a o poskytovaní príspevku v civilnom letectve a o zmene a doplnení niektorých zákonov” (myslím že momentálne je asi 5-6 v poradí) prípadne sem pridám priamy odkaz: https://www.slov-lex.sk/legislativne-procesy/SK/LP/2019/105 (nezlaknite sa ak vám ho neotvorí hneď, stránka sa môže načítavať trochu dlhšie)

4. Po otvorení tohto procesu sa vám na spodnej stránke zobrazí odkaz “Zobraziť hromadné pripomienky”

5. Zobrazia sa vám aktuálne pripomienky (zelené bublinky). Jedna od autora JUDr. Ladislav Kováč a druhá od autora Marián Dado.

Prosím vás aby ste ich podporili a to tak, že kliknete na danú bublinky a na spodku stránky sa vám objaví fialové tlačítko “Podporiť túto pripomienku”

Taktiež na stránke tohto procesu viete stiahnuť dokumentáciu a to na odkaze s názvom “Sprievodná dokumentácia”, kde nájdete celé znenie tohto návrhu ale napríklad aj Dôvodovú správu.

Ďakujeme všetkým.

©2024 Airliners.sk, o.z. Všetky práva vyhradené

Kontaktujte nás

V prípade, že máte záujem nás kontaktovať, zanechajte nám správu.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?